Sonarrrrrrrrrrrr
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark en Jantien
16 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Comme est-ta? Hier even een update uit het heerlijke Barcelona.
Nu hoor ik sommige van jullie jezelf afvragen: Barcelona????
Inderdaad, Barcelona. Gezamelijk met de heren Vis en Mink ben ik afgelopen woensdag hier gearriveerd. Laat mij 1 ding zeggen: Wat een geweldige stad zeg. Levendig, mooi en warm. Heerlijk!!!!
Nadat onze taxichauffeur ons had afgezet (dubbelzinnig aangezien er opeens 8 euro bij het totaalbedrag kwam) hebben we onze koffers in het hotel neergezet en zijn de stad in gegaan. Gewoon even een stukje wandelen over de Ramblas. Wat een geweldige chaos. Aangezien het hier nu ongeveer 28 a 30 graden is loopt iedereen er heerlijk zomers bij. Gelukkig maar, want het oog wilt ook wat.
Even een hapje eten en klaar maken voor de eerste avond stappen. City Hall heeft een behoorlijke line up. Paco Osuna, Misstress Barbara, Tobi Neumann, Marco Corola en Christian Smith. Eenmaal aangekomen blijkt dat we een half uur te vroeg zijn. Het is dan 0.15...
We ploffen neer voor een biertje en maken na een half uur onze weg wederom naar City Hall. Binnen aangekomen blijkt het een zeer intieme club te zijn. We schrikken ons hele rot als blijkt dat we aan de bar 6 euro(!!!!) voor een biertje moeten betalen. Het boeit ons verder niet en we hebben een heerlijke avond. Ook al blijkt later dat die heerlijke line up pas de dag erna draait. We hebben echter wel heerlijk de voetjes van de vloer gegooid.
Op de terugweg nog wat boomschors gefixed en heerlijk tukken.
Volgende dagen staan in het teken van Sonar. Dit is de werkelijke reden van ons bezoek. Een zeer cultureel festival wat al menig jaar hoog in mijn lijstje staat. En cutureel is het zeker. 1000 verschillende soorten mensen, zeer uiteenlopende muziek (van stotterende engels sprekende chinezen tot zeer minimale progressive van James Holden) en constant maar dat heerlijke zonnetje.
Sonar is opgedeeld in 2 verschillende festivals. Sonar by day en Sonar by night. Snachts is meer dancegericht en dit geniet dan ook wel nze voorkeur.
Na een korte busreis komen we bij Sonar aan. Echter hadden heel wat meer mensen hetzelfde idee om rond die tijd te arriveren. Het is een chaos en ik geniet er met volle teugen van.
We zijn net op tijd om het laatste kwartiertje Beastie Boys mee te pikken en ik hoor zowaar mijn favoriet nog voorbij komen (3 mc`s and 1 dj).
Hierna is het de beurt aan Richie Hawtin, de grote minimalist. Hij begint met een heerlijk setje, echter besluiten we na 45 minuten even verder te kijken. Hawtin viel niet tegen maar kon ook niet genoeg boeien. Nog wat andere dj`s passeren de revu totdat we bij het einde zijn. Timo Maas neemt de afsluitende set voor zijn rekening. Man o man dat hebben we geweten. Wat een heerlijke sound en dansbare beats.
We rollen Sonar uit en zo ons bedje in. Vandaag even rustig gechilld bij Sonar day en zodalijk weer richting Night waar Jeff Mills, Moguai, Dave Clarke en Miss Kittin ons een fijn nachtje zullen brengen. Ik wil alleen nog neit weten hoe ik me morgen ga voelen...
Ik ga stoppen en totdat ik jullie weer zie veel plezier met alle leuke dingen die jullie aan het doen zijn. Geniet van de zomer, geniet nooit met mate en create your own universe to own it!!!!!
Adios
16 Juni 2007 - 20:20
Audrey:
Nou heren, jullie hebben de feestsmaak te pakken. Ieder avond lekker feesten. Nog veel plezier de komende dagen en tot volgende week.
kus -
17 Juni 2007 - 03:48
Sandy:
het houdt ook nooit op met jou heh!
veel plezier!
Dikke kus Sandy -
17 Juni 2007 - 07:45
Dana:
Hey Feestganger,
Geniet ervan!! Als je mn broer ziet..geef je hem wel even een kusje van mij he?!
Tot snel, kuss kuss -
17 Juni 2007 - 10:11
Laurens:
Heey gast doe jij nog wel eens iets aan school of niet? Jij chillt m alleen maar volgens mij haha.
laterr -
17 Juni 2007 - 12:17
Vis:
(na een paar dagen feest word vis frisjes wakker) Ik voel me keigoed! Ik voel me keigoed! Jullie kunnen me niks maken! ...en ik schreeuw het van de daken... :) -
17 Juni 2007 - 18:41
Liaantje:
He lieverd!!
Wat geniet jij toch heerlijk van alles!! Doe mij dat ook ;) Ik wou dat ik met je mee was.... veel plezier daar op je feestjes!! Nu wel echt heel snel meeten he baby!! Want ik mis je!!
Kussssss -
17 Juni 2007 - 20:40
Kimberley:
Klinkt allemaal goed, veel plezier, ik zie je binnenkort :) xxx